Food Stories

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί με μυζήθρα, ξύσμα λεμονιού και θρούμπι

24 Απρίλιος, 2018

Εντελώς καλοκαιρινές μπρουσκέτες χωρίς μαγειρέματα και χαμό στη κουζίνα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα νόστιμο μαλακό κρεμώδες τυρί και πολύ φρέσκους κολοκυθοανθούς διότι σε αυτή τη συνταγή τους τρώμε ωμούς.

 

 

 

Υλικά

  • 5-6 κολοκυθοανθοί χωρίς τους στήμονες, πλυμένοι
  • 5-6 φέτες από χωριάτικο ψωμί ψημένες ή φρυγανσιμένες
  • 3 κτ.σ. ελαιόλαδο
  • Ροζ πιπέρι
  • Θρούμπι
  • Ξύσμα από 2 λεμόνια
  • 300γρ. μυζήθρα

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το τυρί με το ξύσμα, το θρούμπι και το ροζ πιπέρι.
  2. Γεμίζουμε τους κολοκυθοανθούς με το τυρί και τοποθετούμε κάθε ανθό πάνω από κάθε ψωμάκι.
  3. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ροζ πιπέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ