Απλά θεϊκά και πανεύκολα αυτά τα μπισκότα, θα τα φτιάξατε σε χρόνο μηδέν! Και φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην τους προσθέσω κάρδαμο και φιστίκι Αιγίνης, διότι έχω φάει μεγάλο κόλλημα τελευταία και τα βάζω παντού… θα το διαπιστώσετε και εσείς!
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Υλικά
- 150γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 50γρ. ζάχαρη άχνη
- 100γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (μαλακωμένο)
- ½ κτ.σ. κάρδαμο σκόνη
- 4 κτ.σ. φιστίκι Αιγίνης χοντροκομμένο ωμό
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας, έτσι ώστε να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Ανοίγουμε με τη βοήθεια ενός πλάστη το ζυμάρι και κόβουμε με ένα κουπάτ ή με κάποιο άλλο αντικείμενο (εξαρτάται τι σχήμα θέλετε να δώσετε στα μπισκότα σας).
- Τοποθετούμε όλα τα μπισκότα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ