Μπορείτε να αντικαταστήσετε το λάδι πορτοκαλιού με οποιοδήποτε άλλο αιθέριο έλαιο θέλετε και επίσης αντί για μαύρη ζάχαρη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κακάο. Εγώ προτιμώ την μαύρη ζάχαρη γιατί είναι πολύ αρωματική και ταιριάζει με το πορτοκάλι.
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Υλικά
- 300γρ. σοκολάτα μαύρη
- 300γρ. κρέμα γάλακτος
- 1κτ.γλ. λάδι πορτοκαλιού
- Ζάχαρη μαύρη
Εκτέλεση
- Φέρνουμε σε βρασμό την κρέμα γάλακτος.
- Την ρίχνουμε πάνω στη σοκολάτα εκτός φωτιάς και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει τελείως η σοκολάτα.
- Προσθέτουμε το λάδι πορτοκαλιού και τοποθετούμε στο ψυγείο το μίγμα μας να κρυώσει.
- Αφού κρυώσει πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη.
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ