Food Stories

Food Call Market, μια αγορά γεύσεων που αξίζει να γνωρίσεις

· Foodcallmarket ·

6 Απριλίου, 2015

Δύο υπέροχα κορίτσια-κολλητές, η Αγγελική Καραχάλιου και η Μανώλια Κίτσου θέλησαν να ενώσουν 2 πολύ όμορφους κόσμους. Αυτόν που ανήκουμε όλοι εμείς που αγαπάμε το ωραίο καλό φαγητό, τις ψαγμένες πρώτες ύλες και τα ποιοτικά δικά μας ελληνικά προϊόντα, με αυτόν των ανθρώπων-παραγωγών που τα επεξεργάζονται και θέλουν να τα κάνουν ευρέως γνωστά.

Έτσι λοιπόν, σκέφτηκαν όλο αυτό το μαγικό “ραντεβού” να φιλοξενείται σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορά, για να μπορούμε εμείς οι καταναλωτές να γνωρίσουμε, να ανακαλύψουμε και να δοκιμάσουμε καινούργια γαστρονομικά παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Χτες, ήμασταν και εμείς εκεί! Μαγειρέψαμε με 2 πολύ ιδιαίτερα προϊόντα, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά τους δημιουργούς τους, αλλά και άλλους επαγγελματίες και ερασιτέχνες παραγωγούς, περάσαμε τέλεια και ανυπομονούμε να το ξανακάνουμε.

Στην πρώτη μας συνταγή χρησιμοποιήσαμε άθερμο βιολογικό πετιμέζι “Καραγγελής και φτιάξαμε σαλάτα από ρύζι basmati, φακές και καρότο με φρέσκα μυρωδικά και κουκουνάρι. Ενώ στην δεύτερη, το προϊόν μας ήταν πάστα ελιάς “Elea terra την οποία συνοδεύσαμε με μους από φέτα και παρμεζάνα.

Υπόσχομαι εκτέλεση και υλικά για μία από τις 2 συνταγές και ανυπομονούμε με την πρώτη ευκαιρία να σας συναντήσουμε όλους σε ένα από τα επόμενα event του Food Call Market.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ