Είναι εξωτικά, vegan, ελαφριά και παρεΐστικα. Αυτά τα φανταστικά onion rings τα τρώτε σκέτα, τα τρώτε ως συνοδευτικό, τα χώνετε μέσα σε burgers ή σε sandwich. Τη μαρμελάδα μου την έφεραν τα τρομερά μου ξαδέρφια από τη Σαντορίνη και ταιριάζει απόλυτα. Ο χυλός είναι πανεύκολος και δεν χρειάζεται να κάτσει για να αφρατέψει, τον χρησιμοποιείτε αμέσως.
Υλικά
- 150γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 50γρ. κορν-φλάουρ
- 1κτ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- 250ml γάλα καρύδας
- 180ml σόδα
- 4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές λωρίδες
- Ξύσμα από 1 μικρή καρύδα ή έτοιμο
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Σπάμε την καρύδα με ένα σφυρί και ξεφλουδίζουμε τα κομμάτια της. Τα περνάμε από έναν τρίφτη.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το κουρκούτι.
- Ρίχνουμε μέσα τα δαχτυλίδια και μετά ένα -ένα πριν τα ρίξουμε στο τηγάνι τους ρίχνουμε με το χέρι μας αρκετό από το ξύσμα της καρύδας.
- Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.