
Μπορείς να φας και την συσκευασία! Οι Βέλγοι Helene Hoyois και Thibaut Gilquin, πριν 2 χρόνια περίπου σκέφτηκαν να φτιάξουν βρώσιμες συσκευασίες φαγητού.
Τις φτιάχνουν από νερό και πατάτα. Δεν έχουν συντηρητικά, γλουτένη, λιπαρά, ίχνος ξηρών καρπών και έχουν σχεδόν μόνο 4 θερμίδες ανά τεμάχιο. Είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένες από φυτικές ουσίες, και γίνονται από προϊόντα λιπασματοποίησης. Τρώγοντας τες λοιπόν γινόμαστε και λίγο οικολόγοι.
Το μόνο που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος σερβιρίσματος διότι είναι βιοδιασπώμενες και θα πρέπει να καταναλωθούν μαζί με ότι τις έχουμε γεμίσει μέσα σε 2 ώρες. Επίσης μπορούμε να τις τηγανίσουμε ή να τις βάλουμε στο φούρνο χωρίς να χάσουν το σχήμα και το χρώμα τους για ένα πιο τραγανό αποτέλεσμα.
Αν ενθουσιαστήκατε όσο εγώ, μπορείτε να τις παραγγείλετε εδώ http://doeat.com/en/nos-produits και να εντυπωσιάσετε στο επόμενο party ή μάζωξη που θα κάνετε.