Food Stories

Η Χριστίνα Μόραλη παίρνει τις πιο εμβληματικές συσκευασίες των ελληνικών brands, τις γδύνει από περιττές λεπτομέρειες και μας τις ‘σερβίρει’ σε λευκή πορσελάνη και ασημί αλουμίνιο.

Η Eλληνίδα κεραμίστρια μας ξανασυστίνει τα βιομηχανικά προϊόντα περασμένων δεκαετιών. Το αγαπημένο μας μπισκότο γίνεται σουβέρ, το σοκολατούχο γάλα και η κλασσική ασπιρίνη μεταμορφώνονται σε πορσελάνινα βάζα και η ξυριστική λεπίδα, πυροστάτης για τα καυτά σκεύη του φούρνου.

Το αναλώσιμο και μιας χρήσης προϊόν αποκτά διαχρονικότητα και πολλαπλότητα, η εποχή της αθωότητας αναβιώνεται, και το εγχώριο design ταξιδεύει πέραν των ελληνικών συνόρων μέσω του www.xombli.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ