Από την ομάδα του edX, το Πανεπιστήμιο του Harvard, μια ομάδα επιστημόνων αλλά και των πιο γνωστών chef στον κόσμο θα μάθουμε πως το καθημερινό μαγείρεμα και η υψηλή γαστρονομία μπορούν να εξηγήσουν απλές βασικές αρχές της φυσικής, της μηχανικής, και το αντίστροφο. Απλά ανυπομονώ να ξεκινήσει! Ξέρω ότι πολλοί θα το τιμήσετε ! Έχετε ακόμα χρόνο για να δηλώσετε συμμετοχή.
Science & Cooking from edX: From Haute Cuisine to Soft Matter Science, δείτε το video που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση από τα μαθήματα που θα ξεκινήσουν στις 8-10-2013!!
[youtube id=”AUEJNW3PrHI” ][/youtube]