![](https://foodstories.gr/wp-content/uploads/2015/04/FullSizeRender-18.jpg)
Σίγουρα σας περίσσεψαν αυγά από χτες! Το ίδιο έπαθα και εγώ και σκέφτηκα να φτιάξω αυγό-σαλάτα sandwich. Γρήγορη, νόστιμη, εύκολη διατηρείται στο ψυγείο μια χαρά και αν δεν θέλετε να τη φάτε έτσι, πάρτε την στο γραφείο αύριο.
Υλικά
- 3 βραστά αυγά
- 5 αγγουράκια τουρσί
- Κάππαρη
- 2κτ.σ. μαγιονέζα1κτ.σ. μουστάρδα γλυκιά
- Λίγο μαϊντανό
- 2 φέτες ψωμί μαύρο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε τα αυγά, το μαϊντανό, την κάππαρη, τα αγγουράκια και τα ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.
- Αλείφουμε τη μία φέτα του ψωμιού και καλύπτουμε με την άλλη.