Το δικό σου πεϊνιρλί!
· Με κασέρι και μπούκοβο ·
Υλικά
- 500γρ. αλεύρι σκληρό
- 250γρ. αλεύρι κίτρινο καλαμποκάλευρο
- 1 φακελάκι μαγιάς
- Λίγο αλάτι
- 1κτ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 2κτ.σ. ελαιόλαδο
- Νερό όσο πάρει
- Τριμμένο κασέρι
- 4κτ.σ. βούτυρο
- Μπούκοβο
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο το κασέρι και το μπούκοβο.
- Ζυμώνουμε τα πεϊνιρλί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 10 λεπτέ.
- Μόλις βγούν τα αλείφουμε με το βούτυρο και απλώνουμε από πάνω το τριμμένο κασέρι και το μπούκοβο.
- Ψήνουμε ξανά μέχρι να λιώσει τι τυρί.